Сјајним играма у пролећном делу првенства Прве регионалне лиге Србије, кошаркаши Студента из Бајине Баште обрадовали су љубитеље спорта у подрињском крају, али и многе Бајинобаштане који живе изван завичаја. У претходних шест кола остварили су исто толико победа. Последње три су извојеване у оквиру плеј офа Прве регионлне лиге Србије – група Запад.

Најновији тријумф забележен је 28. фебруара у Рачи ( код Kрагујевца). Изабраници тренера Милутина Станића савладали су Зекаса 75 са 74:57. По четвртинама било је 14:22,13:28, 18:14,12:10.

– Одлично смо почели утакмицу и у добром ритму завршили прво полувреме са предношћу од 23 поена и тако практично решили овај битан сусрет. Нарочито је приказана лепа и ефикасна игра у другој четвртини. У другом полувремену углавном смо играли кош за кош уз малу предност домаћина. За све учињено, похвале заслужују сви моји играчи. Настојаћемо да серију победа наставимо и у наредним колима- каже тренер KK Студент професор Милутин Станић.

По обичају у редовима Бајинобаштана по ефикасности предњачио је Михаило Селаковић са 18 кошева. Следе Васо Kремић и Миладин Ћубић са по 13 и Страхиња Ђенадић са 11 кошева.

Млади агилни председник клуба Милош Чолић истиче допринос полетараца који треба да буду будућност клуба. Међу њима су, Његош Николић, Марко Спасојевић, Матеја Чолић, Милош Матић, Урош Новаковић, Ђорђе Балмазовић….

Извор: ББ Глас

Најновије вести